Cases - kundernes oplevelse med laser fra PowerMedic

Sussers fodklinik

Jeg startede som fodplejer i 1975 og har haft selvstændig klinik lige siden. Når kunden sidder i stolen og får behandlet sine fødder, kommer samtalen ofte til at dreje sig om kundens andre fysiske problemer, og derved fik jeg interessen for det hele menneske og ville gerne hjælpe på anden vis.

I 1996 fik jeg uddannelsen som kranio-sakral terapeut, og gik dermed i gang med at afhjælpe diverse muskel- og skeletproblemer, hovedpine, migræne og meget andet.

På en fodplejemesse mødte jeg så PowerMedic og blev straks interesseret i laserterapi i forhold til at behandle vorter og betændte neglevolde. Det var nemlig ikke noget jeg kunne gøre særlig meget ved med de midler jeg havde til rådighed på daværende tidspunkt.

“Da jeg så havde laseren i hus, blev den flittig brugt både i fodplejen og som hjælp i kranio-sakral terapien, især ved kæbespændinger og tennisalbue.”

I dag behandler jeg især lænd, iskias, skulder, slidgigt i knæ og ankler, hælespore, nedsunken forfod, urolige ben og meget andet. Ofte oplever jeg, at kunden kommer tilbage og glad fortæller, at de i øvrigt også havde det problem, men nu er det helt væk. En positiv bivirkning.

Kunderne oplever ofte at de får mere energi og bedre humør. De gode resulter gør, at kunden fortæller om laserterapi, hvorved bliver flere hjulpet med denne behandling.

Desuden har jeg haft fornøjelsen af at behandle et par heste.

Jeg er indehaver af Powerlaser Pro 500, Powerlaser Pro 1500 og en GigaLaser og er meget glad for dem alle. Jeg deltager i erfa-møder med andre laserterapeuter og PowerMedic, hvor vi udveksler erfaringer m.m. hvilket er meget givende. Jeg har et rigtig godt samarbejde med mine kolleger og PowerMedic, da vi alle ønsker at fremme laserterapi som fremtidens behandling med gode resultater og uden bivirkninger.

Susser, Sussers Fodklinik, Ullerslev – hjemmeside: Laserterapi.com