Sponsorater & donationer Powermedic og Powerlaser

Sponsorater & donationer

I tråd med vores mission om at hjælpe mennesker og dyr til et bedre liv, bidrager vi med sponsorater og donationer, hvor det findes relevant og giver mening.

udklip-logo

Café HUSET

Vi er stolte over at præsentere PowerMedic som sponsor for Café HUSET i Herning.

Café HUSET er et socialt samværssted i Herning midtby, hvor der er plads til alle og rummeligheden er stor. Her mødes mange med forskellige livshistorier og uanset baggrund er alle i huset lige og værner om fælleskabet.

Café HUSET er en NON-profit forening uden politiske eller religiøse overbevisninger. Personalet består af en daglig leder og et frivilligteam, der altid står klar til at byde alle velkommen.

Café HUSET samarbejder bl.a. med Herning Kommune samt MisbrugsCenter Herning.
Inges kattehjem dyreværnsforening og laserterapi

Inges Kattehjem

PowerMedic er stolt over at kunne præsentere sig som sponsor for Inges Kattehjem i Glostrup.

Inges Kattehjem er en dyreværnsforening, der hvert år hjælper, behandler og tilser mere end 2500 hjemløse katte og killinger til nye og kærlige hjem.

Missionen er at gøre hjemløse katte til en saga blot, ved hjælp af oplysning, neutralisering og formidling.
laserterapi til løbsheste, jan friis, travtræner

Jan Friis, Travtræner

PowerMedic er stolt over at kunne præsentere sig som sponsor for Travtræner Jan Friis. I den lille by Vemb, ved den jyske vestkyst, startede Jan Friis i 2002 op som travtræner, hvor hjemmebanen er Skive Travbane.

Allerede få måneder efter opstart af virksomheden, oplevede den nystartede stald stor triumf, da Giant Flamingo vandt Dansk Trav Kriterium – et af de største løb for 3-årige heste.
zigan5

Rikke Sophie Kiær Thygesen, Distancerytter

PowerMedic er stolt af at kunne præsentere sig som officiel sponsor for Rikke Sophie Kiær Thygesen.

Rikke Sophie er en dansk/norsk ung kvinde, født i 1994 og så er hun professionel distancerytter – også kaldet ’Ridesportens Maraton’.

I 2014 blev Rikke Sophie optaget på Eliteholdet for Young Riders og i 2015 begyndte hun som seniorrytter og rider nu internationalt i individuelle stævner under danske farver og med Dannebrog repræsenteret.

På den lange rejse i distanceverdenen har Rikke Sophie gennemført over 2.500 stævne-kilometer i bl.a. Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Holland, England, Italien, Chile og New Zealand.
Som stolt sponsor kan PowerMedic præsentere Ultraløber Bouchra Lundgren Eriksen.

Bouchra Lundgren Eriksen, Ultraløber

Som stolt sponsor kan PowerMedic præsentere Ultraløber Bouchra Lundgren Eriksen.

Bouchra er født og opvokset i Agadir, Marokko. De seneste 15 år har Bouchra været bosat i Danmark med sin familie og så løber hun hos Dansk Atletisk Forbund, Danmarks Ultralandshold.

Bouchra er blandt de 10 hurtigste maratonløbere i Danmark. Udover at være ultraløber, er hun også ekstremløber og listen over fantastiske resultater, personlige og professionelle rekorder, er lang.
3

Daniella Diaz de Jaffa, Fodboldspiller

PowerMedic er stolt af at præsentere sig som sponsor for den meget talentfulde fodboldspiller, Daniella Diaz de Jaffa.

Daniella er født år 2002 og er trods sin unge alder, allerede et lysende talent på grønsværen, hvor hun været at finde siden hun som 4-årig begyndte at spille fodbold hos Skovlunde IF, senere Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF).

Allerede som 11-årig spillede Daniella U14-juniorfodbold på eliteplan som fast forsvarsspiller, og det er primært på denne position, at hun har udviklet sig til et af Danmarks helt store fodboldtalenter.
Vi er stolte over at præsentere PowerMedic som sponsor for et af de største badmintontalenter i Danmark, Mia Blichfeldt.

Mia Blichfeldt, Badmintonspiller

Vi er stolte over at præsentere PowerMedic som sponsor for et af de største badmintontalenter i Danmark, Mia Blichfeldt.

Mia er født i 1997 og vandt i 2013 prisen ’FTZ Årets Komet’ og allerede året efter blev Mia danmarksmester i damesingle, som den yngste nogensinde.
Charity: water . powerlaser

charity: water

“663 millioner mennesker på verdensplan lever uden rent vand.”

Dette udsagn mødte os, da vi stødte på projektet første gang.
Ishockey VM 2019, U18 Morten Asmussen, Fysioterapeut Dansk Ishockey Union, benyttede PowerLaser Pro under VM Ishockey U18, 2019, Grenoble – Frankrig, med henblik på hurtig behandling af akutte skader, hævelser og evt. smerter hos spillerne.

Ishockey VM 2019, U18

Morten Asmussen, Fysioterapeut Dansk Ishockey Union, benyttede PowerLaser Pro under VM Ishockey U18, 2019, Grenoble – Frankrig, med henblik på hurtig behandling af akutte skader, hævelser og evt. smerter hos spillerne.

Det går stærkt på isen og derfor skal behandling af spillerne også hurtigt vise resultater, så de kan komme tilbage på isen med skøjterne på.
Carina Hansen, fysioterapeut for floorball-herrelandsholdet, der repræsenterer Danmark i international floorball, blev sponsoreret af PowerMedic under kvalifikationsrunden til VM i 2018.

Floorball VM kval. 2018, Herrelandshold

Carina Hansen, fysioterapeut for floorball-herrelandsholdet, der repræsenterer Danmark i international floorball, blev sponsoreret af PowerMedic under kvalifikationsrunden til VM i 2018.

Med sig havde Carina et sæt PowerLaser ProCombo, så hun hurtigt kunne give spillerne behandling ved evt. skader og spillerne dermed hurtigt kunne komme på benene igen.
Vi er ovenud stolte over, at kunne præsentere PowerMedic som sponsor for Elin Starup – Ultramotionist.

Elin Starup, Ultramotionist

Vi er ovenud stolte over, at kunne præsentere PowerMedic som sponsor for Elin Starup – Ultramotionist.

Elin har gennemført både EM og VM i halvironman 2017, og hun stillede til start ved IronMan 2018 og gennemførte denne i fin stil.
Det er med stolthed, at PowerMedic præsenterer sig som sponsor for Helle Witten Nygård.

Helle Witten Nygård

Det er med stolthed, at PowerMedic præsenterer sig som sponsor for Helle Witten Nygård.

Helle planlagde at gennemføre “The Nordic Double Ironman”. En øvelse ingen danske kvinder på det tidspunkt havde gennemført.
48 årige Claus Robl fra Hillerød deltog i verdens mest ekstreme cykelløb, Race Across America. Han havde bl.a. fysioterapeut Carsten Hansen og et sæt PowerLasere med i følgebilen.

Claus Robl, Ultracycling

48 årige Claus Robl fra Hillerød deltog i verdens mest ekstreme cykelløb, Race Across America. Han havde bl.a. fysioterapeut Carsten Hansen og et sæt PowerLasere med i følgebilen.

Der blev tilbagelagt 4.859 km. i bjerge og ørkenterræn på i alt 12 dage.
Alaqua Animal Refugee

Alaqua Animal Refugee

Tre dyrlæger og fire assistenter er tilknyttet dette dyreinternat i Florida. Det er et non-profit foretagende, som de selv beskriver således:

“Alaqua Animal Refuge believes that every abused, neglected and homeless animal deserves a second chance. Our private, nonprofit animal sanctuary is committed to serving the Emerald Coast as: the premier no-kill refuge, providing protection, shelter and care to animals in need; a full-service animal adoption center; and a peaceful, proactive animal welfare advocate through educational outreach and community programs.”
Fertilitet og fysioterapi - Powermedic sponsor

Fysioterapi og fertilitet

På Sund fertilitets hjemmeside kan man læse følgende:

“I Danmark har ca. 20% af alle par i den fødedygtige alder problemer med at opnå graviditet. Tallet ser ud til at være stigende og Danmark har nu verdensrekord i antal fertilitetsbehandlinger per indbygger.
PowerLaser til hjemløse - Laserbehandling til gadens hjemløse

PowerLaser til hjemløse

Gør en forskel NU – Fysioterapeutbehandling til gadens folk.

GørenforskelNU er et team af behandlere, der har samlet sig om ét mål – at øge livskvaliteten blandt de hjemløse i Danmark.

Som behandlingsteam tilbyder de frivilligt at behandle hjemløse for de samme fysiske gener, som vi alle oplever i hverdagen.
Hjertestarter i Holbæk

Hjertestarter i Holbæk

Hvert år rammes cirka 10 danskere om dagen af hjertestop uden for landets hospitaler. Ud af disse, er det kun 1 der overlever.

For hvert minut efter et hjertestop, hvor der ikke ydes livreddende førstehjælp, reduceres chancen for overlevelse med 10%.

Studier har vist, at chancen for overlevelse stiger betydeligt, når der udøves hjerte-lunge-redning i kombination med en hjertestarter inden for 3-5 minutter efter hjertestoppet.
Knæk Cancer PowerMedic sponsorater og donationer

Knæk Cancer

Kræft rammer hver tredje dansker og gør alle andre til pårørende. Vi kommer alle – på en eller anden måde og på et eller andet tidspunkt i vores eget liv – i berøring med kræft. En sygdom, der hver dag koster 42 danskere livet.

I dag lever ca. 284.971 danskere med en kræftdiagnose.