Viden om laserterapi

Om PowerMedic

Mød PowerMedics medarbejdere og læs virksomhedens historie

Laserudstyr siden 1982

PowerMedic er etableret i 1982 af Arne Grinsted, som er uddannet svagstrømsingeniør. Arne er drevet af en passion for at hjælpe mennesker og dyr, og dermed bidrage til verdens sundhed. Han har altid haft en interesse for det alternative, og det hele startede i 80’erne, da akupunkturen for alvor slog igennem i vesten. Arne købte nogle nåle og eksperimenterede derhjemme med behandling af sig selv og familien.

I hjemmelaboratoriet konstruerede han en stimulator, som kunne sætte strøm til nålene, hvilket også virkede meget godt. Tingene tog fart, da Arne mødte en gammel skolekammerat, som var ved at starte en ny uddannelse som biopat.

Kammeraten, Kurt, havde en ide om, at de studerende skulle lære at bruge et superapparat med tre funktioner: Energimåling i akupunkturpunkter, elektrostimulation af punkterne samt laserterapi. Kurt spurgte Arne, om han kunne konstruere sådan et apparat.

Det var en udfordring han ikke kunne sige nej til, og arbejdet gik i gang. Det resulterede i en prototype af Biotron 1000 i 1982, som blev en salgssucces allerede inden apparatet var færdigt. Arne er i dag meget optaget af design, og det er altid her produktudviklingen starter.

Produktet designes udefra og ind med fokus på, at det er et værktøj, som skal være enkelt, intuitivt, let at gå til og pænt at se på. Først når det er på plads, konstrueres elektronikken. Arne Grinsted er en alsidig person, som spænder vidt interessemæssigt.

Missionen er at hjælpe mennesker og dyr til et bedre liv

Alle mennesker og dyr skal have hurtig og nem adgang til behandling med en terapeutisk laser, og dermed acceleration af kroppens egen naturlige helingsproces.

Terapeutiske lasere er standard behandlingsudstyr på klinikker i hele verden.

Alle professionelle behandlere, som behandler skader, lidelser og andre tilstande, hvor laserterapi kan gøre en positiv forskel, har således mulighed for at tilbyde patienten en effektiv behandling med moderne og brugervenligt laserudstyr.

Mød os

Arne Grinsted, Founder & President PowerMedic PowerLaser & Gigalaser

Arne Grinsted

Founder & President


ag@powermedic.com
Bent, Production Manager PowerMedic PowerLaser & Gigalaser

Bent

Production Manager


bt@powermedic.com
Bjarne, Production assistant PowerMedic PowerLaser & Gigalaser

Bjarne

Production Assistant


bl@powermedic.com
Jan, Sales & Support PowerMedic PowerLaser & Gigalaser

Jan

Sales & Support


jbh@powermedic.com
Maja, Sales manager (US) PowerMedic PowerLaser & Gigalaser

Maja

Sales Manager (US)


mh@powermedic.com
Mette, Sales- & Marketing Coordinator PowerMedic PowerLaser & Gigalaser

Mette

Sales- & Marketing Coordinator


mha@powermedic.com
Pauli, Head of sales PowerMedic PowerLaser & Gigalaser

Pauli

Head of Sales (EU, US)


ps@powermedic.com
Rikke, office manager PowerMedic PowerLaser & Gigalaser

Rikke

Office Manager


rk@powermedic.com
foto-paa-vej

Jonatan

Quality Manager


quality@powermedic.com
foto-paa-vej

Esben

Elektronik Montør


es@powermedic.com
anja, office assistent PowerMedic PowerLaser & Gigalaser

Anja

Office Assistent


aef@powermedic.com
Krister, Sales & Support PowerMedic PowerLaser & Gigalaser

Krister

Sales & Support


kwl@powermedic.com
Christopher, IT support elev PowerMedic PowerLaser & Gigalaser

Christopher

IT Support elev


chl@powermedic.com

PowerMedic ApS har udviklet avanceret laserudstyr til medicinsk og terapeutisk brug i Danmark siden 1982. I PowerMedic hjælper vi mennesker og dyr til et bedre liv.

Vi hjælper sportsfolk med skader til hurtigere at blive skadefri, mennesker med gigt og kroniske skader til færre smerter og større mobilitet, folk med hudlidelser og sår til hurtigere heling samt barnløse til at blive gravide og meget, meget mere.

Det sker ved hjælp af biostimulerende laserbehandling. Vi udvikler, producerer, markedsfører og leverer terapeutisk laserudstyr, som kan fremme kroppens naturlige helingsproces.

Virksomheden beskæftiger pt. 8 medarbejdere på hovedkontoret i Holbæk. Laserudstyret produceres med komponenter fra underleverandører i Danmark og i udlandet.

Virksomheden er i dag selvfinansierende og 100% ejet af grundlæggeren, Arne Grinsted.

PowerMedic er i dag markedsledende på det danske marked for laserterapi udstyr og én blandt blot tre producenter i verden med en tilsvarende lang erfaring indenfor terapeutisk laserudstyr. Virksomheden har en eksportandel på ca. 30% og eksporterer til EU, USA (via eget salgskontor), Norge og Island.