pl-2-stk

PowerLaser™ Pro White Campaign Edition

5 rigtig gode grunde til hvorfor PowerLaser™ Pro Combo er din bedste makker i hverdagen

 

Fleksibilitet: Med to PowerLaser™ modeller i et sæt får du fuld dækning af diverse behandlingsbehov. PowerLaser™ Pro500 er ideel til mindre områder og specifikke punkter, mens PowerLaser™ Pro1500 er perfekt til større områder og mellemstore muskelgrupper.

Tilpasning: De 9 programmer, der er indbygget i PowerLaser™ Pro giver dig mulighed for at skræddersy dine behandlingstilbud præcis efter dine patienters behov. Dermed kan du finjustere kan du finjustere behandlingen for at opnå optimale resultater.

Bevægelsesfrihed: PowerLaser™ Pro500 og PowerLaser™ Pro1500 er begge batteridrevne og bærbare, hvilket giver dig total frihed til at behandle og oplade hvor som helst og når som helst. Uanset om du er på klinikken eller på farten, kan du nyde den samme høje grad af effektivitet og bevægelsesfrihed.

Investering: Ved at investere i en PowerLaser™ Pro Combo, åbner du op for nye behandlingstilbud, hvilket ikke blot tiltrækker nye klienter, men også fastholder dine nuværende kunder.

Nem opgradering: Hos PowerMedic har vi forståelse for, at du måske allerede har eksisterende laserudstyr. Derfor kan vi tilbyde at inkludere et evt. tilbagekøb af dit gamle laserudstyr som en del af købet af PowerLaser™ Pro Combo-sættet.

Tilbyd effektiv og målrettet laserterapi i din klinik.

Med en leasingaftale via PowerMedic ApS, kan du tilbyde effektiv og målrettet laserterapi i din klinik allerede indenfor få dage for kun….

kr. 845,00,-
pr. måned eksl. moms

 

 

Tilbuddet indeholder:

PowerLaser ProCombo / White Edition
1 stk. PowerLaser Pro500
1 stk. PowerLaser Pro1500
2 stk. batterier / Lithium Ion
1 stk. beskyttelsesbrille
1 stk. kuffert t. transport / opbevaring
Brugervejledning samt TerapiManual
3 års garanti og inkl. levering

PowerLeasing inkl. et årligt serviceeftersyn

Det med ‘SMÅT’

PowerLeasing forudsætter et aktivt dansk CVR nr. samt kreditgodkendelse hos leasingselskabet DLL.
Oprettelsesgebyr kr. 1.000. Forsikring kr. 53,00 pr. måned. Periode 60 mdr.

Ovenstående priser er eksklusiv moms.

Tilbuddet gælder t.o.m. d. 31. maj 2024.

Ønsker du ikke at lease dit nye laserudstyr?
Så er der selvfølgelig også et tilbud til dig.

Køb nu og betal kr. 47.900,-inkl. moms

Du sparer kr. 3.800,-

Vejl. normalpris kr. 51.700 inkl. moms

Tilbuddene kan ikke kombineres med andre tilbud.

pro500-hvid

PowerLaser™ Pro500

PowerLaser™ Pro500 er designet til præcis behandling af mindre områder samt specifikke punkter på kroppen. Det giver dig mulighed for effektivt at målrette behandlingen af mindre muskelgrupper og mindre områder på kroppen, på f.eks. hænder/fingre, fødder/tæer.

Derudover er denne PowerLaser også yderst velegnet til trigger – og akupunkturpunkter, da modellen kan udbygges med specialudstyr i form af en akupunkturlinse eller lyslederstav – se evt. tilbehør.
pro1500-hvid

PowerLaser Pro1500

PowerLaser™ Pro1500 er primært designet til behandling af større områder af kroppen.
Dermed har du mulighed for effektivt at målrette behandling af større områder af f.eks. muskelspændinger, fibersprængninger, lændesmerter mm.

Med sine 3 laserdioder tilfører laseren energi til et større område på kort tid. Det sker uden at gå på kompromis med den høje effekt, der gør det muligt at behandle dybt i vævet.

Fælles for både PowerLaser Pro500 og PowerLaser Pro1500 er, at de udsender begge laserlys på 808nm, hvilket er den bølgelængde, der bedst gennemtrænger kropsvæv.

Laserlyset trænger igennem til muskler, dybtliggende sener og knogler og afleverer energi til de celler, der har brug for ekstra brændstof til kroppens naturlige helingsproces.

 

 

Med PowerLaser™ Pro kan du nemt og ubesværet behandle i dybden og på overfladen af det ønskede område samtidig med at dine hænder og fingre skånes.

Modellerne er batteridrevet og giver dig derfor større bevægelsesfrihed under brug, ligesom de er til at tage med på farten, da batterierne kan oplades via USB-stik.