PowerLaser™ Basic500

PowerLaser™ Basic500. En terapeutisk laser, der er designet til præcis laserbehandling af mindre områder samt specifikke muskler samt punkter på kroppen.

Det giver dig mulighed for effektivt at målrette laserbehandlingen af mindre muskelgrupper og mindre områder på kroppen, som f.eks. skader på hænder og fødder mm. Derudover er denne PowerLaser også yderst velegnet til triggerpunkter og akupunkturpunkter, da modellen kan udbygges med specialudstyr i form af en akupunkturlinse eller lyslederstav (se tilbehør).

PowerLaser™ Basic500 udsender laserlys på 808nm, hvilket er den bølgelængde, der bedst gennemtrænger kropsvæv.
Laserlyset trænger igennem til muskler, dybtliggende sener og knogler og afleverer energi til de celler, der har brug for ekstra brændstof til kroppens naturlige helingsproces. Dette gælder både ved akutte og langvarige skader.

To programmer betyder, at du har mulighed for at vælge den effekt, der er optimal til netop din behandling.

Med en PowerLaser™ Basic500 kan du nemt og ubesværet behandle i dybden og på overfladen af det ønskede område samtidig med at dine hænder og fingre skånes. Modellen er batteridrevet og giver dig derfor større bevægelsesfrihed under brug, ligesom den er til at tage med på farten, da batterierne kan oplades via USB-stik.

Udstyret leveres i en kuffert med formstøbt skum, der sikrer at udstyret ligger sikkert både under opbevaring og transport.

PowerLaser™ Basic500 er en terapeutisk laser primært til privat brug, men anvendes også af behandlere. PowerMedic har udviklet denne laser til privat brug, da den er yderst brugervenlig. Laseren har en enkelt knap, hvor du indstiller program samt start/stop.

PowerLaser™ Basic500 findes i 3 farver:
Platinum, Olive Green og Cool Grey

Ved køb af PowerLaser™ Basic500 får du:
1 stk. PowerLaser™ Basic500
2 stk. Lithium Ion batterier, genopladelige
1 stk. Smartcharger
1 stk. USB AC-Adapter
1 stk. USB ledning
1 stk. sikkerhedsbrille
1 stk. kuffert

Egenskaber

  • 1 laserdiode
  • 2 programmer
  • Bølgelængde 808nm
  • HyperPulsed™, gennemsnitseffekt 500mW, spidseffekt 1000mW
  • Vægt: 193g inkl. batteri
  • Laserklasse 3B

Pris inkl. moms

Kr. 19.900,-

Kontakt os

PowerLaser™ Basic500