GigaLaser™

GigaLaser™ er blandt verdens mest avancerede terapeutiske lasere og den største laser fra PowerMedic.

GigaLaser™ er beregnet til større områder af kroppen som f.eks. ryg, nakke eller hofte.

Skærmen er inddelt i tre sektioner og kan justeres individuelt. Dermed kan den tilpasses specifikt til det ønskede område.

GigaLaser™ giver på kort tid en meget stor dosis laser i dybden. Samtidig stimulerer røde og blå lysdioder mikrocirkulationen og virker desinficerende i overfladen. Laserterapi øger blodstrømningen og medvirker til en afslappende virkning på spændinger, hvilket igen giver de bedste betingelser for den naturlige reparationsproces.

GigaLaser™ kan mindske ubehag ved både akutte og kroniske problemer. Flere patienter har en subjektiv oplevelse af en øget bevægelighed og følelse af velbehag i området.

GigaLaser™ er særlig god til overfladeproblemer, da apparatet er udstyret med rødt og blåt LED lys. Det røde lys stimulerer mikrocirkulationen og dannelsen af kollagent væv, hvilket gør den velegnet til forskellige problemer i hudoverfladen. Det blå lys er virker desinficerende og anvendes ofte til en række overfladetilstande.

GigaLaser™ anvendes på et givent område uden behov for betjening eller indgriben fra evt. medhjælper. Det betyder, at du kan kombinere laserterapi med andre modaliteter som fx akupunktur eller massage.

PowerMedic står naturligvis til rådighed både før, under og efter køb af GigaLaser™ til klinikken, og vi står altid klar med råd og vejledning om bl.a. finansiering og markedsføring etc.

Egenskaber

  • 36 laserdioder (808 nm)
  • 144 røde LED (660 nm)
  • 144 blå LED (405 nm)
  • 6 behandlingsprogrammer
  • Behandlingsområde, total: 500 cm2
  • HyperPulsed™, gennemsnitseffekt 18.000mW, spidseffekt 36.000mW
  • Vægt: 70 kg
  • Laserklasse 3B

Pris inkl. moms

Kr. 298.000,-

Kontakt os

 

 

Vi lover dig...

hq - høj kvalitet laser

Høj kvalitet

Dansk support af laser

Dansk support

build_black_24dp-_1_

3 års garanti

gigalaser-behandling
GigaLaser er udover laserdioder til behandling i dybden også forsynet med hhv. rødt lys og blåt/violet lys. Det røde lys (660 nm) stimulerer mikrocirkulationen i hudoverfladen, og det blå/violette lys (405 nm) virker bakteriehæmmende på hudoverfladen. Det giver en særdeles kraftfuld behandling og stimulerer kroppens funktioner på flere områder.

GigaLaseren giver på kort tid en meget stor dosis laserstråler, og behandling med GigaLaser er derfor mindre tidskrævende og samtidig mere effektivt for både patienter og behandlere. Et enkelt og brugervenligt kontrolpanel med 6 prædefinerede behandlingsprogrammer gør det nemt for brugeren at betjene laseren.
gigalaser-ubemandet-behandling

Fordelene ved GigaLaser

- Større effekt og derfor hurtigere heling
- Forbedrer kroppens evne til at hele sig selv hurtigere
- Hurtig og effektiv smertelindring på større områder
- Kræver ikke konstant behandlerens tilstedeværelse, eller anden behandling kan gives samtidig med laserbehandlingen, f.eks. akupunktur.