GigaLaser™

GigaLaser™ er blandt verdens mest avancerede terapeutiske lasere og den største laser fra PowerMedic.

GigaLaser™ er beregnet til behandling af større områder af kroppen som f.eks. ryg, nakke eller hofte.

Skærmen er inddelt i tre sektioner og kan justeres individuelt. Dermed tilpasses behandlingen specifikt til det ønskede område.

GigaLaser™ giver på kort tid en meget stor dosis laser i dybden. Samtidig stimulerer røde og blå lysdioder mikrocirkulationen og dræber bakterier i overfladen. Laserterapi dæmper alle symptomer ved inflammation og smerte.

GigaLaser™ er yderst effektiv ved alle akutte skader som f.eks. sportsskader og arbejdsskader, og kan anvendes umiddelbart efter skaden er sket.

GigaLaser™ løsner op i fastlåste muskelspændinger og øger blodgennemstrømningen ved overbelastningsskader. Inflammation- og betændelsestilstande kan ofte afhjælpes, symptomer reduceres og potentielt fjernes helt.

GigaLaser™ kan mindske smerter og ubehag ved kroniske tilstande. Flere patienter oplever, at bevægelighed øges og smerter mindskes i området.

GigaLaser™ er særlig god til at behandle overfladeproblemer, da apparatet er udstyret med rødt og blåt LED lys. Det røde lys stimulerer mikrocirkulationen og dannelsen af kollagent væv, hvilket gør den velegnet til behandling af sår, arvæv og forbrændinger. Det blå lys er bakteriedræbende og anvendes ofte til en række overfladetilstande som f.eks. akne og eksem.

GigaLaser™ behandler et et givent område uden opmærksomhed fra behandleren, hvilket betyder, at du evt. kan kombinere laserterapi med anden behandling samtidig.

PowerMedic er naturligvis til rådighed både før, under og efter køb af GigaLaser™ til klinikken og vi står altid klar med råd og vejledning af bl.a. finasiering og markedsføring mm.

Egenskaber

  • 36 laserdioder (808 nm)
  • 144 røde LED (660 nm)
  • 144 blå LED (405 nm)
  • 6 behandlingsprogrammer
  • Behandlingsområde, total: 500 cm2
  • HyperPulsed™, gennemsnitseffekt 18.000mW, spidseffekt 36.000mW
  • Vægt: 70 kg
  • Laserklasse 3B

Pris inkl. moms

Kr. 289.000,-

Kontakt os

 

Vi lover dig...

hq - høj kvalitet laser

Høj kvalitet

Dansk support af laser

Dansk support

build_black_24dp-_1_

3 års garanti

gigalaser-behandling
GigaLaser er udover laserdioder til behandling i dybden også forsynet med hhv. rødt lys og blåt/violet lys. Det røde lys (660 nm) stimulerer mikrocirkulationen i hudoverfladen, og det blå/violette lys (405 nm) virker bakteriehæmmende på hudoverfladen. Det giver en særdeles kraftfuld behandling og stimulerer kroppens funktioner på flere områder.

GigaLaseren giver på kort tid en meget stor dosis laserstråler, og behandling med GigaLaser er derfor mindre tidskrævende og samtidig mere effektivt for både patienter og behandlere. Et enkelt og brugervenligt kontrolpanel med 6 prædefinerede behandlingsprogrammer gør det nemt for brugeren at betjene laseren.
gigalaser-ubemandet-behandling

Fordelene ved GigaLaser

- Større effekt og derfor hurtigere heling
- Forbedrer kroppens evne til at hele sig selv hurtigere
- Hurtig og effektiv smertelindring på større områder
- Kræver ikke konstant behandlerens tilstedeværelse, eller anden behandling kan gives samtidig med laserbehandlingen, f.eks. akupunktur.