Smertebehandling kan foregå på mange måder, afhængig af smertens karakter og styrke. En af de metoder, der har vist sig meget effektiv, er smertebehandling med laserterapi. Den smertedæmpende virkning opstår dels fordi terapien reducerer det problem, som i første instans havde forårsaget smerten. Og dels fordi laserterapien stimulerer kroppens produktion af enkephalin og endorfiner.

Smertebehandling med laser har ikke nogen kendte bivirkninger. Man kan sige, at laserterapien hjælper kroppen med helingen, men at det er kroppen, som i forvejen er programmeret til at hele. Ud over at virke smertelindrende virker terapien i øvrigt også særdeles dæmpende på inflammationer. Det gælder såvel akutte som kroniske tilfælde.

Desuden ses det, at blodgennemstrømningen øges – endda også i områder med kroniske muskelspændinger.

Hos PowerMedic har vi siden 1982 arbejdet med udvikling og produktion af laser til smertebehandling og har et stort produktudvalg af avancerede biostimulerende laserapparater, som i stor udstrækning benyttes af alternative behandlere i ind- og udland. PowerMedic har stor ekspertise i smertebehandling og besvarer naturligvis gerne spørgsmål omkring laserbehandling og smertebehandling med laserterapeutiske apparater.