Laserterapi og laserbehandling kan hjælpe ved barnløshed

Fertilitet

Fertilitetsbehandling med laserterapi er noget forholdsvis nyt i Danmark, men nogle behandlere har haft gode resultater med behandlingen af barnløse par.

Siden GigaLaseren blev lanceret i 2008, er vi begyndt at se flere og flere “laserbabyer” i Danmark og udland. Det drejer sig altså om børn født af en ellers infertil mor efter behandling med laserterapi.

Særligt i Japan forskes der meget i sammenhængen mellem forbedret fertilitet og laserterapi, og der er nu dokumentation for, at laserbehandling i nogle tilfælde kan fremme mandens sædkvalitet og kvindens graviditetschancer.

Laserterapi og fertilitet

Vi anbefaler laserbehandling til dig, der har symptomer på eller mistanke om:

Mange af ovennævnte problemstillinger kan være svære at diagnosticere. Derfor er laserbehandlingen i høj grad relevant, hvis du er ufrivilligt barnløs uden kendt årsag.

Behandlingsforløb

Vi anbefaler, at du får 5-6 laserbehandlinger i ugerne op til ægløsning/ægoplægning. Behandlingen kan med fordel kombineres med andre behandlingstyper. Kvinder over 40 år skal generelt altid forvente længere behandlingstid og lavere succesrate. De fleste mænd vil erfaringsmæssigt opleve forbedret sædkvalitet allerede efter 3 behandlinger.

GigaLaseren er velegnet til disse behandlinger pga. dens store dækningsområde.

Læs mere om aktuelle resultater fra danske og norske klinikker her.