Laserbehandling har vist sig som en særdeles effektiv behandlingsform, når det gælder lindring af smerter samt behandling af seriøse hudproblemer. Hos PoweMedic har vi siden 1982 beskæftiget os med udvikling og produktion af laserterapiudstyr, og vi har derfor Danmarks største erfaring på området. Vi leverer teknologiske løsninger, der kan lindre symptomer hos såvel mennesker som dyr. Og vores overordnede mål er at udvikle værktøjer, som professionelle behandlere kan anvende til fremme af den naturlige helingsproces.

Laserbehandling lyder måske meget teknisk i manges øren, men  i virkeligheden er det ikke så svært at forstå. Vores laserpenne sender et monokromatisk og kohærent laserlys ud. Lyset trænger dybt ind i hudens væv og ind i den enkelte celle, hvor lyset absorberes og omdannes til ATP – i praksis er det cellens brændstof, og cellen får hermed den nødvendige energi til hurtigere heling.

Laserbehandling er bl.a. særdeles virksom mod sportsskader. Terapien virker således stærkt dæmpende på inflammationer – såvel kronisk som akut, og behandlingen forøger dannelsen af det kollagene væv, hvorved en hurtigere sårheling opnås.

Det er påvist, at laserlys kan erstatte brug af medicin – f.eks. i behandlingen af smerter i nakken. Og det bedste er, at laserbehandling er uden kendte bivirkninger.