heste-med-ryglidelser

Fremskynd heling og reducer risikoen for komplikationer

Dyr har et naturligt reparationssystem, som medvirker til at skader med tiden heler op. Det kan dog ofte tage lang tid og være forbundet med store gener under helingsprocessen.

Hurtigere heling

Smertelindring

Øger blodcirkulation og reducerer hævelse

Der er hjælp at hente med en terapeutisk VET-laser. PowerLasere er effektfulde, håndholdte lasere, som er velegnede til brug i klinikken, i stalden eller på farten. En PowerLaser accelererer med koncentreret laserenergi kroppens naturlige helingsproces – i de yderste hudlag eller dybt ned i vævet.

Effekten af laserbehandling af hunde, katte og andre smådyr er hurtigere heling, smertelindring, øget blodcirkulation og reduceret hævelse. Med en PowerLaser behandler du f.eks. et sår på en hund eller kat på under 5 minutter og fremskynder dermed helingen betydeligt og reducerer risikoen for komplikationer.

Brug også laseren post-operativt for at sikre, at operationssår heler hurtigere op og dermed reducerer risikoen for komplikationer. Laser har også effekt på inflammatoriske tilstande, hvilket betyder, at man kan vælge laserbehandling som supplement i mange forskellige behandlingsforløb.

Med en PowerLaser behandler du effektivt, på få minutter, skader på smådyr. Skader som f.eks.:

 • Seneskader
 • Ledskader
 • Muskelskader
 • Sår og betændelsestilstande
 • Hudproblemer
 • Øreproblemer
 • Gigt
 • Tandkødsbetændelse og paradentose

 

Laserenergien fra PowerLaseren påvirker cellerne og frigør en lang række stoffer i kroppen, der blandt andet bevirker at vævet heler hurtigere efter sår og skader. PowerLaseren kan også benyttes post-operativt, således at helingsprocessen accelereres og risikoen for komplikationer mindskes.

Guide Statement

Laserterapi er et effektivt supplement til din værktøjskasse.

Laserterapi accelererer den naturlige helingsproces samt lindrer smerter og inflammation og øger bevægeligheden for dyret så du kan hjælpe det tilbage på benene hurtigst muligt.

beth_dog_paw

Sådan kommer du i gang

 • Kontakt os i dag

  Du kan komme i gang med laser allerede i dag. Kontakt os for mere viden omkring vores produkter og laserterapi generelt.

 • Vi sender dig et tilbud

  Kontakt os for en snak om dine behov, og vi skræddersyr et tilbud til dig.

 • Modtag løbende support

  Vi er her for at hjælpe dig. Du har mulighed for at modtage løbende support og viden på dit produkt.

Vi lover dig…

hq

Høj kvalitet

icon-awesome-question

Dansk support

build_black_24dp-_1_

3 års garanti

hund-faar-laser

Smertefri behandlingsplan

Behandlingen er helt smertefri og udføres på dyret uden bedøvelse. Stort set alle hunde, katte og heste vænner sig hurtigt til behandlingen, ofte ses det tydeligt, at dyrene slapper af under laserbehandlingen.

Effekten af laserterapi akkumuleres og patienten kræver derfor oftest flere behandlinger, selvom der kan registreres forbedringer af tilstanden umiddelbart efter det første besøg. En optimal behandlingsplan strækker sig typisk over 6-8 gange fordelt på 2-3 gange om ugen.

Hvis en sadel f.eks. har ligget forkert på en hest, så kan de efterfølgende smerter ligge dybt i hestens muskulatur og kan behandles med laser i stedet for, eller som supplement til, traditionel massage.

Vi anbefaler

1

PowerLaser Basic500 VET

Behandling af præcise og mindre områder

2

PowerLaser Basic1500 VET

Behandling af mellemstore områder

3

PowerLaser Basic1200 VET

Velegnet til behandling af overfladeproblematikker

Der er flere måder, du kan starte på

icon-ionic-md-paper_2x

Lejeaftale

icon-awesome-shopping-basket_2x

Leasing

icon-metro-money_2x

Finansiering