msp_3048

Hjælp din hest med at komme sig hurtigere efter en skade

Med en PowerLaser VET kan du hjælpe din hest hurtigere af med en skade. Laserterapi accelererer nemlig kroppens naturlige heling.

Hurtig og effektiv smertelindring

Langsigtet genopbyggende effekt på vævet

Smertefrit og uden kendte bivirkninger

Flere dyrlæger, hestebehandlere samt professionelle og private ryttere har allerede taget PowerLaser™ til sig som et effektivt og uundværligt redskab, der går det muligt at holde deres hest i topform på trods af diverse skader.

Med en PowerLaser™ Basic VET kan du hjælpe din hest ved at reducere smerte og øge bevægeligheden i et skadet område samt accelerere helilngsprocessen, så din hest kommer hurtigere på banen igen. Det gælder både akutte og langvarige skader.

Hos PowerMedic lægger vi vægt på at tilbyde et effektivt og enkelt redskab, som du kan have med dig uanset om hesten skal hjælpes i stalden, på folden eller på stævnepladsen.

Til udstyret medfølger både Brugervejledning og LaserTerapiManual, der indeholder anbefalede protokoller for dosering, behandlingshyppighed osv. Det giver dig sikkerhed for at give den optimale behandling.

Vi forstår, hvor frustrerende det kan være

… når din hest kommer ud for en skade.

Alt man ønsker, er at hjælpe sin hest med at komme sig hurtigt og bedst muligt. Vi arbejder med laserteknologi og har 40 års erfaring med at udvikle laserudstyr, der skal hjælpe dig til at hjælpe din hest.

msp_3419

Sådan kommer du i gang

  • Kontakt os i dag

    Du kan komme i gang med laser allerede i dag. Kontakt os for mere viden omkring vores produkter og laserterapi generelt.

  • Vi sender dig et tilbud

    Kontakt os for en snak om dine behov, og vi skræddersyr et tilbud til dig.

  • Modtag løbende support

    Vi er her for at hjælpe dig. Du har mulighed for at modtage løbende support og viden på dit produkt.

Vi lover dig…

hq

Høj kvalitet

icon-awesome-question

Dansk support

build_black_24dp-_1_

3 års garanti

bd168f15-17c1-4931-b0ab-a61dd058f3e2

Vores egen hest lavede en voldsom skade, hvor den havde skåret sin hovballe halvt over. Det var et meget åbent sår, som skulle hele indefra. Dyrlægen mente der nok ville komme en del arvæv som muligvis skulle skæres væk efterfølgende. Såret blev behandlet med laser og i dag kan man ikke se, at der har været et sår.

Det er vildt imponerende!

Jacqueline Jørgensen, Abella Horsecare

sponsorater-og-donationer-1200-x-800-px

Én af vores fremtrædende løbsheste blev halt og fik konstateret et brud på ledkapslen i forkoden. Dyrlægen anbefalede en træningsfri periode på 7-9 uger og behandling med en PowerLaser 2-3 gange om ugen. Efter laserbehandling i 6 uger, blev hesten kontrolscannet og der blev givet grønt lys til at starte genoptræningen. 1-3 uger før den forventede tid. Det gav os en indikation for, at PowerLaser’en virker og vi anvender nu laserterapi til flere af staldens heste ved bl.a. sår, fastlåst muskulatur og skader ved f.eks. koder og knæ.

Jan Friis, Professionel travtræner

Vi anbefaler

1

PowerLaser Basic500 VET

Behandling af præcise og mindre områder

2

PowerLaser Basic1500 VET

Behandling af mellemstore områder

3

PowerLaser Basic1200 VET

Velegnet til behandling af overfladeproblematikker

heste-med-seneskader

Seneskader hos heste

Heste rammes desværre ofte af seneskader på eksempelvis gaffelbåndet eller bøjesenen. Skaderne opstår ved, at hesten kommer til skade, bliver overbelastet eller ved anden sygdom. Diagnosen stilles typisk efter, at dyrlægen har udført en ultralydsscanning af det skadet område. Seneskader kan resultere i mange smerter, halthed og inflammation.

Laserbehandling accelererer den naturlige helingsproces og øger blodgennemstrømningen. Hævelserne vil derved mindskes, inflammation reduceres og hesten vil typisk også opleve færre smerter efter laserbehandlingen.
heste-med-ryglidelser

Ryglidelser hos heste

Smerte i rygregionen ved f.eks. muskelspændinger og -smerte fra forkert tilpasset sadel kan medføre rygstivhed og og andre symptomer i ryggen. Vær opmærksom på at tilsvarende symptomer som f.eks. muskelstivhed og -smerte også ses som sekundære symptomer til haltheder på et eller flere ben. Her vil forsøg på behandling af rygproblemet være uden effekt, før det primære problem er løst, hvorfor en grundig undersøgelse må anbefales.

Problemer med lænden, der resulterer i, at hestens præstationsevne nedsættes, er meget almindelige. Problemerne kan sidde i knoglerne og/eller i hestens muskulatur. Heste med rygsmerter har ofte gavn af laserterapi, fordi laseren dæmper smerter og stimulerer den naturlige heling efter f.eks. muskelskader.

Ved muskelspændinger er laserbehandling med til at løsne op, da blodtilførslen stimuleres og musklerne får lettere ved at komme af med affaldsstoffer.
heste-med-saar

Sårbehandling på en hest

Laser er særdeles velegnet til behandling af sår. Laser øger blodgennemstrømningen og fremmer sårhelingsprocessen. En hurtigere opheling af sår er med til at mindske risikoen for komplikationer og reducerer også mængden af arvæv. Generelt kan man sige, at jo hurtigere et sår på hesten lukkes, jo mindre er risikoen for, at der opstår infektioner, som komplicerer skaden yderligere.

Behandling af sår var en af de allertidligste indikationer for laserterapi, som blev opdaget ved et tilfælde i forbindelse med forsøg på dyr. Heste får før eller siden pådraget sig skader og sår på folden eller i træningsituationer. Ved at anvende laserterapi ses det tydeligt, at ophelingen speedes markant op og at man afkorter sygdomsforløbet.

For professionelle ryttere, trænere og opdrættere kan det ofte være af afgørende betydning, at hesten er tilbage i træning så hurtigt som muligt, så hesten ikke misser konkurrencer eller stævner.

Supplement til anden behandling

Laserbehandling kan med fordel bruges som supplement til anden behandling. I en artikel fra Malgré Tout fortæller Tinne Kamm om, hvordan hun bruger laseren, som et supplement til sine hænder:

Læs mere her.

Du kan også læse om, hvorfor Bettina Hvidemose Riisberg underviser sine elever i brugen af en laser:

Læs mere her.

Der er flere måder, du kan starte på

icon-ionic-md-paper_2x

Lejeaftale

icon-awesome-shopping-basket_2x

Leasing

icon-metro-money_2x

Finansiering