Klinikken på Christianshavn

Jeg stødte på PowerLaseren første gang hos en behandler jeg var hos. Jeg spurgte, hvordan hun brugte den og fik svaret at hun brugte den til sine klienter og sine heste. Jeg blev meget interesseret og gik hjem og læste om laseren. Jeg ringede til Arne fra PowerMedic og fik aftalt et møde, hvor han kom ud på min klinik og fortalte om laseren. Så blev jeg TÆNDT.

Jeg købte en PowerLaser Pro og var til et spændende intromøde på bryggen i Kbh. Herefter meldte jeg mig på et kursus hvor vi lærte at bruge laseren til forskellige behandlinger.

“Jeg har nu haft min PowerLaser i ca. 1½ år,
og kan simpelthen IKKE undvære den.”

Når jeg er i et firma for at behandle, siger folk: ”Har du husket din tryllepind?” Jeg har hjulpet folk med forkølelsessår (der er den FANTASTISK), knæsmerter, nakke-, skulder- og ryg smerter mm. Nogle gange behandler jeg med laseren alene, andre gange supplerer jeg med fysiurgisk massage og/eller kranio sacral terapi. Jeg behandler også mig selv, når jeg har nogle skavanker 🙂 Dejlig nemt, og jeg kunne ikke forestille mig en dag uden min laser. Jeg kan VARMT anbefale den!

Catharine Lone Jansen, København

Hjemmeside: kpch.dk